Termeni și condițiile

SC DIFFERENT CLOTHING STORE  SRL.

GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de Differentcut.ro

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat pe adresa de mail:intrebari@differentcut.ro sau la numarul de telefon:0734578578

RETURUL UNUI PRODUS

Conform ordonantei de urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului..

De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si, prin urmare, nu pot fi returnate.

Cheltuielile aferente transportului de retur vor fi suportate de catre client.

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari abuzive, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele de retur primite in colet.

Aici gasesti formularul de retur in care trebuie sa completezi datele tale necesare pentru returnarea banilor (codul iban de 24 caractere, banca).

Adresa de returnare a produselor este:
str. Rasuri nr.19, sector 2, bucuresti, cod postal 020625

 

COMANDAREA UNUI PRODUS

În magazinul differentcut.ro ai două modalitaţi pentru a face o comandă:

– prin plasarea directă a comenzii pe site-ul nostru  https://differentcut.ro
– prin crearea unui cont personal pe site-ul nostru: ai posibilitatea să accesezi oricând contul tau şi să comanzi prin selectarea produsului, culorii si mărimii dorite.

Alege produsul sau produsele dorite, foloseste butonul “Adauga în coş”, care iti ofera posibilitatea să comanzi mai multe produse într-o singură comandă şi apoi apasa  pe butonul “Plaseaza comanda” sau “Continua la MobilPay” in cazul in care alegi plata cu cardul.

Pentru o procesare mai rapidă a comenzii tale  este nevoie ca toate spaţiile să fie completate corect.

În cazul în care  o informaţie suplimentară este necesară confirmării comenzii tale, unul din colegii noştri te vor contacta telefonic.

*Pretul de livrare este de 9 lei, iar transportul se va efectua prin compania FanCurier in termen de maxim 48h.

Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

 

În momentul în care avem confirmarea recepţionării coletului tau, iti vom transfera banii în acel cont în termen maxim de 14 de zile calendaristice.

 

PROTECȚIA DATELOR CONFIDENȚIALE

Differentcut.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.

Differentcut.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.

Differentcut.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.

Intreg continutul site-ului Differentcut.ro este proprietatea a firmei SC DIFFERENT CLOTHING STORE SRL. copierea sau reproducerea acestuia fara acordul SC DIFFERENT CLOTHING STORE SRL. fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către SC DIFFERENT CLOTHING STORE SRL.

Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al SC DIFFERENT CLOTHING STORE SRL.

SC DIFFERENT CLOTHING STORE SRL. nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.diifferentcut.ro cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu SC DIFFERENT CLOTHING STORE SRL.

Differentcut.ro nu este raspunzator de:

– daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.;
– eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat differentcut.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele;
– eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa differentcut.ro;
– pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor differentcut.ro.